top of page
3d-rendering-digital-binary-data-microch

Teknoloji ve Güven ile Geleceğe Bakıyoruz..

22.Yıl

Businessman touching global network and data exchanges over the world 3D rendering.jpg

Hakkımızda

 

CNM Elektronik Savunma Sanayi ve RF Teknolojileri, çeyrek asra yakın tecrübesi ve teknolojik çözümlere hızlı entegre olabilen aynı zamanda modern yaklaşımları tecrübesiyle bir araya getiren yapısıyla sektörün öncü kuruluşlarından bir tanesidir. Türkiye pazarındaki başarısını uluslararası pazarlara da taşıyarak güçlü markaların Türkiye’deki iş ortağı olmayı başarmıştır. Geniş ürün yelpazesi ve kendini sürekli yenileyen yapısıyla önemli markalarla iş birliği yapmanın temellerini atmıştır.

Ürünlerimiz

Jammer kataloğumuzu online olarak inceleyebilir veya pdf olarak indirebilirsiniz.

English
Türkçe

Hizmetlerimiz

Danışmanlık

Şirketimiz teknolojik savunma ve güvenlik sektöründe faaliyet gösteren yerli ve yabancı üreticilere, devlet organlarına ve askeri birimlere temsilcilik, iş geliştirme gibi konularda danışmanlık yapmaktadır.

Risk Analizi

Bir sistemin, evin, iş yerinin ya da devlet dairesinin nasıl korunacağına karar vermeden önce onu hangi tehlikelere karşı korumak gerektiği bilinmelidir. 

Projelendirme

Proje hazırlama konusunda deneyimli kadrosu, çok sayıda proje referansları ve yıllara dayanan tecrübesi ile profesyonel proje hizmetlerini müşterilerine sunmaktadır.

İletişim Bilgileri

Adres

Yıldızevler Mah. R. Tagore Cad. No 17/1

06550 Çankaya, Ankara

​​Telefon, Faks, E-posta

Telefon: 0 (312) 440 40 86

Faks: 0 (312) 440 26 30

Teşekkürler!

bottom of page